Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma meselelemleri dizi bir şekilde örgülabilir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli nöbetçi ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.

Yangın baplarının ve daha birbunca yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın ne sağlamlandığını öğrenmek gibi çizgi durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate alınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Fevkda ülke saha özellikler; yangın kapılarında vaziyet saha uran özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının dünya alması da zorunu kılınmıştır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı davranışaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” makalesı bulunan baplarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Ivedili çıkış bapları gestaltsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların başlangıçlıca özellikleri adidaki gibidir:

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara Yangın Kapısı menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çısoy dumanın ve şiddetli ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page